otev-logo-white

KURZUSOK

Ft19,990

Angol gyakorlati útmutató 2.0

Pontos térkép az angol nyelv megtanulásához - lépésről lépésre. Nem egy angol kurzus, hanem útmutató ahhoz, hogy hogyan tanuld meg a nyelvet.

Ft19,990

Német gyakorlati útmutató 2.0

Pontos térkép a német nyelv megtanulásához - lépésről lépésre. Nem egy német kurzus, hanem útmutató ahhoz, hogy hogyan tanuld meg a nyelvet.

Ft9,990

Anki lépésről lépésre

Emlékezz mindenre (amit már egyszer megtanultál)! Szavak nélkül nincs nyelvtudás - az Anki a megoldás a problémára!

Ft29,990

Szólalj meg! Online Kurzus

Szabadulj meg a gyomorgörcstől, hagyd abba az agyalást és merj megszólalni frusztráció nélkül az általad tanult nyelven!

Amit a résztvevők mondtak a kurzusokról

Megmondom őszintén, sokat olvastam a blogodat és sok hasznos infót és eszközt használtam onnan, de az áttörést, hogy meg merjek szólalni nekem a Szólalj meg! kurzus adta meg.
Komáromi Tamás
Örülök, hogy nem szavakat tanítottál, hanem egy rendszert és készségeket.

Köszönöm, köszönöm! 🙂
Kiss Bogi
Túlléptem magamon, megoldottam egy évek óta halogatott problémámat, emiatt javult az önbecsülésem, magabiztosabb lettem, büszke vagyok magamra, nyitottam a világra és a külföldiekre, új lehetőségek nyíltak meg az életemben!
K. Kriszta
Szeretném megköszönni a kurzust, a videókat és, hogy segítettetek kijönni ebből az egész nem-merek/akarok-megszólalni mocsárból. Most azt érzem, hogy minél többet szeretnék beszélni, de ezt az érzést még kicsit szoknom kell, mert elég ismeretlen. 🙂

Szóval nagyon köszönöm még egyszer a segítséget és a sok mindent, amit tanultam Tőletek! 🙂
Klári